Opleidingsaanbod semester 2.

Administratie & ondernemerschap


Creatief

Inschrijven voor de creatieve jaarcursussen is vanaf september 2022 weer mogelijk. 


Culinair

Nieuw in Ninove, Zottegem en Zwijnaarde


Diploma secundair onderwijs


Fotografie

  • Basis foto A
    • Beveren, Lokeren, Ninove, Oudenaarde, Wetteren, Zele, Zottegem


Informatica & grafische opleidingen

 

Kapper & lichaam

 

Nederlands leren

In januari/februari starten terug heel wat cursussen Nederlands.

 

Talen

Gent

In februari instappen is mogelijk bij klassen Frans of Engels die in september zijn gestart. Wil je in het juiste niveau instappen? Contacteer ons voor een vrijblijvende niveaubepaling. Zo kan jij een taalopleiding vinden op jouw niveau. 

Versnelde trajecten: In een versnelde cursus ligt het leertempo hoger. Ideaal voor mensen die aanleg hebben voor talen of zelfstandig vaak kunnen oefenen. Om een taal in niveau 1 te volgen heb je geen voorkennis nodig. Om een niveau 2 te volgen heb je voorkennis nodig die via een niveaubepaling of een certificaat kan worden bewezen. Registreer je voor een vrijblijvende niveaubepaling. 

Niveaubepaling
Wil je in het juiste niveau instappen? Contacteer ons voor een gratis niveaubepaling. Zo kan jij in een taalopleiding vinden op jouw niveau. Schrijf je in hier in voor een niveaubepaling.


Ninove/Zottegem/Wetteren/Lokeren/Zele/Beveren

In januari of februari instappen is mogelijk bij taalopleidingen die in september zijn gestart. Wil je in het juiste niveau instappen? Contacteer ons voor een vrijblijvende niveaubepaling. Zo kan jij starten op jouw niveau in deze taalopleidingen: 

Proeflessen
Op onze campussen bieden we je de mogelijkheid om vrijblijvend eerst een proefles te volgen. Geïnteresseerd? Bekijk ons aanbod en bied je aan op de campus. Je hoeft je vooraf niet te registreren.  
Heb je een vraag of wil je liever online een moment vastleggen? Contacteer ons!
 


Technische opleidingen

 

Toerisme, cultuur & bibliotheek

 

Zorg & welzijn

Verschillende bijscholingen voor zorgkundigen