Opleiding
Kinderbegeleider & gezinsopvang.

Kinderbegeleider & gezinsopvang

Heb je een hart voor kinderen? Wil je zorgen dat elk kind zich goed voelt en kan ontwikkelen? Ben je een bezige bij van wie de batterijen opladen als je iets nuttigs en zinvol doet? Wil je samen met collega's zorgen voor een warm nest en een aangename plek om te groeien? Wil je als echte kansengever leren hoe je iedereen gelijkwaardig behandelt en een vertrouweling worden van kinderen en ouders?

Knikte je verschillende keren ja? Dan zijn de opleidingen kinderbegeleider iets voor jou. Je leert alle vaardigheden die je nodig hebt om te werken als begeleider bij kinderen van 0 tot 3 jaar (Kinderbegeleider baby's en peuters) of van 3 tot 12 jaar (Kinderbegeleider schoolgaande kinderen). 

In de opleidingen krijg je begeleiding en remediëring op maat met oog voor leermoeilijkheden en respect voor je tempo. Je kunt op elk moment je opleiding bespreken en eventueel bijsturen.

Nog niet zeker bij welke leeftijd je wilt staan? Wil je graag meer weten of inschrijven? Lees gauw verder bij de opleidingen en schrijf in voor een infosessie.

Kies een traject dat bij je past!

Er zijn verschillende mogelijkheden naargelang jouw werk- en thuissituatie.
Voor een aantal van onze zorgopleidingen zijn er aangepaste trajecten die te combineren zijn met een job of voor mensen die volledig werkloos zijn.

Meer informatie

Hoeveel kost deze opleiding?

Voor een opleiding betaal je een inschrijvingsgeld van 1,50 EUR per lesuur.
Hiervoor is vermindering of vrijstelling mogelijk.

Meer informatie

 

 

Interesse?

startmomenten september en februari

Voor deze opleiding kan je alleen inschrijven als je een infosessie hebt gevolgd.

Registreer voor
een infosessie