Opleiding
Hulpkok, kok & Chef de partie.

Eenvoudige vlees & nagerechten

In deze cursus leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden. Ook eenvoudige nagerechten komen aan bod. Er is niet alleen aandacht voor de bereiding, je leert ook hoe je de borden verfijnd dresseert op een bord.

Heb je ambitie om keukemedewerker te worden? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen.

Eenvoudige nagerechten

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DiAv
  • 90 EUR excl. kosten - 40 lestijden
  • 2 sep. 2025 - 20 jan. 2026
Eenvoudige vlees en nagerechten

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DiAv
  • 180 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 2 sep. 2025 - 20 jan. 2026
Eenvoudige vlees en nagerechten

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DoVm
  • 180 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 4 sep. 2025 - 22 jan. 2026
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DiAv
  • 90 EUR excl. kosten - 40 lestijden
  • 2 sep. 2025 - 20 jan. 2026

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen zondagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.