Opleiding
Kok.

Kok

Eenvoudige vlees en nagerechten

80 lestijden - Contactonderwijs

  • 180 EUR (excl. kosten)
  • 28 jan 2026 - 17 juni 2026
MDWDVZZ
VM
NM
AV     
Waar?

In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, alsook eenvoudige nagerechten. Ook na de bereiding verfijnd dresseren op een bord wordt veel aandacht aan besteed. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren ingrediënten.

Een greep uit de gerechten die je leert bereiden:

  • Stoofvlees/frieten/appelcompote/saladebar
  • Tomatensoep/gehaktballetjes/basilicum
  • Croque/kip/peer/gorgonzola/rucola
  • Mascarpone/mango/witte chocolade
  • Wentelteefjes/fruitcoulis/zure room/verse vruchten
  • Chocolademousse/amandelkoekjes/mokkaroom
  • Kleine cakes

Keukenmedewerker

  • eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
  • eenvoudige visgerechten
  • eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
  • eenvoudige nagerechten

Gespreide evaluatie en feedback

Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.

De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Inschrijvingsgeld Prijs
180 EUR (*)
* Mogelijke kortingen

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen woensdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.