Opleiding
Logistiek assistent in de zorg.

Interesse?

Start: september en februari
Inschrijven? Volg eerst een infosessie

Registreer voor een infosessie

Logistiek assistent in de zorg

Kom je graag in contact met mensen? Heb je talent voor organiseren en plannen? Zou je graag werken in de zorg? Dan is de opleiding Logistiek assistent echt iets voor jou. 

Als logistiek assistent voer je kleine taken uit om zorgmedewerkers en verpleegkundigen te ondersteunen: materiaal reinigen en ordenen, maaltijden ophalen en brengen, patiënten vervoeren. Je werkt in een woonzorgcentrum of ziekenhuis. En je werkt natuurlijk ook met mensen. 

Volgde je al een opleiding in de sociale sector? Dan kan een aangepast traject met vrijstellingen. Je trajectbegeleider bekijkt samen met jou je persoonlijke situatie en stelt een traject op maat op. In totaal loopt je opleiding over 500 lestijden: 220 uur les en 280 uur stage.

Na de opleiding krijg je het certificaat Logistiek assistent waarmee je aan de slag kunt gaan als logistiek medewerker in woonzorgcentra en ziekenhuizen. Wil je liever nog wat verder studeren? Volg dan de aanvullende cursussen van verzorgende en zorgkundige en haal het certificaat of het diploma van Zorgkundige.

Traject

Standaardtraject (deeltijds): 1 jaar (1 dag les per week + 1 dag stage)
Versneld traject (voltijds): een half jaar (2 dagen les per week + 2 dagen stage)
De opleiding logistiek assistent in de zorg is een opstap naar verzorgende en zorgkundige
  lees meer over trajecten

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen vanaf 31 augustus 2024 ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.