Opleiding
Kok.

Kok

Restaurant à la carte en keukenbeheer

80 lestijden - Contactonderwijs

  • 180 EUR (excl. kosten)
  • 27 jan 2026 - 16 juni 2026
MDWDVZZ
VM     
NM
AV
Waar?

In restaurantgerechten a la carte en keukenbeheer leer je à la carte gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten, gecombineerd met het organiseren van de à la carte keuken. Ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten worden meegenomen inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van gerechten met vlees en gevogelte; vis; groenten en kruiden en nagerechten.

Naast het kookgebeuren en de bijhorende activiteiten legt de cursist zich toe op het organiseren en coördineren in en van de keuken, op het samenwerken met en begeleiden van medewerkers.

Kok

  • restaurant à la carte
  • restaurant à la carte en keukenorganisatie
  • restaurant à la carte en keukenbeheer

Gespreide evaluatie en feedback

  • Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
  • Er is een eindproef waarbij je zelf een gerecht voorstelt en bereidt.
  • Je kookt "à la carte" voor genodigden.
  • De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Inschrijvingsgeld Prijs
180 EUR (*)
* Mogelijke kortingen

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen woensdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.