Opleiding
Kok.

Kok

Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden

80 lestijden - Contactonderwijs

  • 180 EUR (excl. kosten)
  • 29 jan 2026 - 18 juni 2026
MDWDVZZ
VM     
NM
AV
Waar?

In deze module leer je eenvoudige visgerechten en eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis en groenten en kruiden.

Een greep uit de gerechten die je leert bereiden:

 

Linguini/courgette/kerstomaat/rucolapesto

Soep/sla/spinazie/visballetjes

Vol au veggie/vidée/ovenfrieten

Rijstkroketjes/tzatziki

Visburger

Sardines/tomaat/olijven

Waterzooi van vis

Keukenmedewerker

  • eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
  • eenvoudige nagerechten
  • eenvoudige visgerechten
  • eenvoudige gerechten met groenten en kruiden

Gespreide evaluatie en feedback

Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.

De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Inschrijvingsgeld Prijs
180 EUR (*)
* Mogelijke kortingen

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen woensdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.