Opleiding
Medewerker bakkerij.

Medewerker bakkerij

Zachte luxe

80 lestijden - Contactonderwijs

  • 180 EUR (excl. kosten)
  • 27 jan 2026 - 16 juni 2026


MDWDVZZ
VM     
NM
AV
Waar?

De zachte luxeproducten (onder meer kramiek, suikerbrood, chocoladebrood, sandwiches, mastellen, vlechtbrood met frangipane en zoveel meer) kennen een heel gamma aan verwerkings-en afwerkingstechnieken.

Ook in deze module werken we goed door. De degen worden immers met de hand gekneed. Zo leren we hoe een perfect deeg aanvoelt. Deegvastheid is immers van zeer groot belang om het eindproduct te doen slagen.

Na deze reeks gevolgd te hebben, keer je naar huis boordevol inspiratie en maak je zelf de heerlijkste producten!

Heerlijke geuren en gezelligheid inbegrepen!

 

 

Medewerker-bakkerij

 

Modules

?

  • Bladerdeeg
  • Beslagen
  • Gerezen bladerdeeg
  • Zachte luxe
  • Vet- en kookdegen
  • Taarten op basis van gistdegen
  • Broden en harde luxe

Gespreide evaluatie en feedback

  • Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
  • De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Inschrijvingsgeld Prijs
180 EUR (*)
* Mogelijke kortingen

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen woensdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.