Opleiding
Medewerker bakkerij.

Medewerker bakkerij

Vet- en kookdeeg

80 lestijden - Contactonderwijs

  • 180 EUR (excl. kosten)
  • 26 jan 2026 - 15 juni 2026


MDWDVZZ
VM
NM
AV     
Waar?

Soezendeeg is een kookdeeg. Dat betekent dat het deeg voordat het de oven in gaat gekookt moet worden. Dit klinkt misschien wat moeilijk, maar dat valt best mee. Door het koken van het deeg gaar je de bloem. Dat zorgt ervoor dat de soezen in de oven mooi zullen rijzen en hol worden van binnen, zodat je ze later kan vullen. Dit alles leer je in CVO Groeipunt!

Een greep uit de producten die we bereiden:

  • Eclairs
  • Profiteroles
  • St-Honoré
  • Tarte maison
  • Zwaantjes
  • Soezen

Medewerker-bakkerij

 

Modules

  • Bladerdeeg
  • Beslagen
  • Gerezen bladerdeeg
  • Zachte luxe
  • Vet- en kookdegen
  • Taarten op basis van gistdegen
  • Broden en harde luxe

Gespreide evaluatie en feedback

  • Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
  • De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Inschrijvingsgeld Prijs
180 EUR (*)
* Mogelijke kortingen

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen woensdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.