Opleiding
Kok.

Kok

Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten

40 lestijden - Contactonderwijs

  • dinsdag van 18:30 tot 22:10
  • 90 EUR (excl. kosten)
  • 2 sept 2025 - 20 jan 2026
MDWDVZZ
VM
NM
AV     
Waar?

Na het volgen van de module bistrogerechten met vlees en gevogelte heb je de kennis om een ruim assortiment bistrogerechten te bereiden op basis van vlees of gevogelte met hun bijpassende garnituren. Ook leer je hier een lekkere vleessaus maken. In deze module bereid je met behulp van je medecursisten telkens 2 gerechten. De juiste cuisson van het vlees bepalen wordt een evidentie op het einde van de module.

Dit zijn afwisselend koude of warme voorgerechten, soepen en hoofdgerechten.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne

In deze module kook je éénmalig voor je vrienden, familie of genodigden.

Een greep uit de gerechten die je leert bereiden:

- Gehaktballetjes met Hollandse saus

- Aspergesalade met pancetta en kaaskrokantje

- Thaise rundvleessalade

- Parelhoen met madeira

- Biefstuk met pepersaus, gemengde sla en frietjes

Inschrijvingsgeld Prijs
90 EUR (*)
Extra kosten Aantal Eenheidsprijs Prijs
Cursusgeld (verplichte aankoop) 1 75,00 EUR 75,00 EUR
* Mogelijke kortingen

* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Weekdag Datum Contactles Afstandsles Buitenschools Van Tot
dinsdag02/09/202518:3022:10
dinsdag09/09/202518:3022:10
dinsdag16/09/202518:3022:10
dinsdag23/09/202518:3022:10
dinsdag30/09/202518:3022:10
dinsdag07/10/202518:3022:10
dinsdag14/10/202518:3022:10
dinsdag21/10/202518:3022:10
dinsdag04/11/202518:3022:10
dinsdag11/11/2025Geen les
dinsdag18/11/202518:3022:10
dinsdag25/11/202518:3022:10
dinsdag02/12/202518:3022:10
dinsdag09/12/202518:3022:10
dinsdag16/12/202518:3022:10
dinsdag06/01/202618:3022:10
dinsdag13/01/202618:3022:10
dinsdag20/01/202618:3022:10

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen de eerstvolgende werkdag na je inschrijving ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.