Opleiding
Kok.

Kok

Bistrogerechten vis

80 lestijden - Contactonderwijs

  • maandag van 18:30 tot 22:10
  • 120 EUR (excl. kosten)
  • 1 sept 2025 - 19 jan 2026
MDWDVZZ
VM
NM
AV     
Waar?

In de cursus Bistrogerechten met vis bereid je met behulp van je medecursisten elke week 2 gerechten. Dit zijn afwisselend koude of warme voorgerechten, soepen en hoofdgerechten waar vis, schaal- en schelpdieren steeds centraal staan..

Je leert de “voorbereiding” en “bereiding” van de verschillende vissoorten, schaal- en schelpdieren. Eerst gaan we de vissen leren fileren, daarna gaan we ze bakken, pocheren, stomen, frituren, enz.

Een greep uit de bistrogerechten met vis die je leert bereiden:

 

  • Kabeljauw in papillot met pilaf-rijst en tomatencoulis
  • Quenelle van zalm en mierikswortelolie
  • Filet van knorhaan met bieslook- en rode paprikasaus
  • Tartaar van zalmforel
  • In hoeveboter gebakken melktongfilets, boontjes en peultjes
  • Quiche broccoli en zalm
  • In zoutkorst gegaarde zeebaars, venkel en aardappelblokjes
  • Garnaalkroketten

Inschrijvingsgeld Prijs
120 EUR (*)
Extra kosten Aantal Eenheidsprijs Prijs
Cursusgeld (verplichte aankoop) 1 175,00 EUR 175,00 EUR
* Mogelijke kortingen

* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Weekdag Datum Contactles Afstandsles Buitenschools Van Tot
maandag01/09/202518:3022:10
maandag08/09/202518:3022:10
maandag15/09/202518:3022:10
maandag22/09/202518:3022:10
maandag29/09/202518:3022:10
maandag06/10/202518:3022:10
maandag13/10/202518:3022:10
maandag20/10/202518:3022:10
maandag03/11/202518:3022:10
maandag17/11/202518:3022:10
maandag24/11/202518:3022:10
maandag01/12/202518:3022:10
maandag08/12/202518:3022:10
maandag15/12/202518:3022:10
maandag05/01/202618:3022:10
maandag12/01/202618:3022:10
maandag19/01/202618:3022:10

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen de eerstvolgende werkdag na je inschrijving ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.