Opleiding
Medisch administratief assistent.

Medisch administratief assistent

Als medisch administratief assistent zorg je mee voor de administratieve en logistieke ondersteuning in de gezondheidszorg. CVO Groeipunt bereidt je grondig voor op een job als veelzijdig administratief medewerker in een team. 

Je leert vlot werken met de verschillende programma’s van MS Office (Word, Excel, PowerPoint). Verder leer je je uitdrukken in zakelijk Nederlands, Frans en Engels zodat je je ook in een internationale omgeving uit de slag kunt trekken. Je zet de theorie om in de praktijk tijdens je stage. Deze opleiding gaat door in 80% afstandsonderwijs. 

In de opleiding Medisch administratief assistent zitten 11 modules. Bekijk hier het modeltraject van de opleiding. Onderaan deze pagina kan je alle informatie per module terugvinden.

Als je alle modules succesvol afrondt, haal je het Certificaat Medisch administratief assistent. Heb je al een secundair diploma of combineer je deze opleiding met de modules van Aanvullende Algemene Vorming (AAV)? Dan behaal je het diploma Medisch administratief assistent.

Zin in een job als administratief medewerker in de gezondheidszorg? Deze opleiding is je ideale opstap naar werk.