Opleiding
Koreaans.

Koreaans

Zing je graag mee met je favoriete K-pop hits? Kijk je wel eens een Koreaanse tv-serie? Droom je van een reis naar Seoul? Of ben je gewoon gefascineerd door de Koreaanse cultuur en de unieke taal? Dan is een cursus Koreaans precies wat voor jou!

In september 2024 gaan we van start met Koreaans niveau 1.

Wil je al eens kennis maken? Schrijf je dan in voor dit voorproevertje en maak een plezierige ontdekkingsreis doorheen de taal!
In deze korte module maak je op een speelse en laagdrempelige manier kennis met enkele basiselementen van de Koreaanse taal en cultuur. Je krijgt een introductie op hangul (het Koreaanse alfabet), je leert jezelf voorstellen en jezelf uitdrukken met enkele eenvoudige woorden en zinnen, … Kortom, via verschillende praktische oefeningen zet je je eerste stappen in de boeiende wereld van het Koreaans!

Na deze module is je enthousiasme voor de taal ongetwijfeld aangewakkerd en kan je naadloos aansluiten bij de cursus Koreaans niveau 1 in september 2024.

Meld je aan op de wachtlijst voor het aanbod Koreaans schooljaar 2024-2025 en we brengen je op de hoogte van zodra je kan inschrijven.

Schrijf je nu in voor : Koreaans

Kickstart Koreaans

Groeipunt Gent Henleykaai

  • Les op WoAv
  • 15 EUR excl. kosten - 10 lestijden
  • 15 mei 2024 - 29 mei 2024

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen de eerstvolgende werkdag na je inschrijving ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.