Opleiding
Aanvullende algemene vorming.

Aanvullende algemene vorming

AAV Moderne Vreemde Talen M4 (Frans) @home

40 lestijden - Afstandsonderwijs - volledig (waarvan 100% in afstandsonderwijs)

  • 60 EUR (excl. kosten)
  • 21 apr 2025 - 13 juni 2025
Info & inschrijven
Waar?
  • ONLINE

In de modules Frans leer je je uitdrukken in functioneel, alledaags Frans om tegemoet te komen aan wat de maatschappij aan taalvaardigheid eist.

In Frans M4 leer je spreken over het weer, informatie vragen bij een hotel, informatie vragen bij een reisbureau, een brief openen, beëindigen en afsluiten. Bovendien leer je je familie voorstellen (karakter en uiterlijk) en spreken over je gezinssituatie. Je leert iets voorstellen, een voorstel aannemen/aflaan, een tijd en een ontmoetingspunt afspreken, iets huren/ reserveren en een afspraak maken.

Voor grammatica leer je je uitdrukken in het verleden en in de toekomst. (passé composé en futur proche), nationaliteiten en het bezittelijk voornaamwoord komen aan bod.

 

De modules AAV Frans M1, M2, M3 en M4 verlopen 100% in afstandsonderwijs (@home):

  • er zijn geen lessen op campus. Je verwerkt de leerstof, opdrachten en evaluaties via een online leerpad. Je kan dit zelfstandig en op eigen tempo doen binnen de geplande duurtijd van de module. Je zorgt wel dat je opdrachten tijdig afwerkt. Er wordt gebruik gemaakt van een elektronische leeromgeving hiervoor.
  • Om aan deze cursus te kunnen deelnemen moet je thuis over een computer met webcam beschikken en moet je vlot met digitale toepassingen kunnen werken.
  • Je staat er niet alleen voor: de lesgever volgt je leerproces online op en geeft regelmatig feedback. Heb je vragen dan kan je een online afspraak maken met de lesgever voor extra ondersteuning. Er worden er ook een aantal online contactmomenten met de klasgroep ingepland (deze worden vermeld in het lessenrooster bij de module).
  • Naast het lesmateriaal op de elektronische leeromgeving werk je ook met een handboek: Voyages 1 - Nieuw - tekstboek(uitg. intertaal / ISBN 9789460307317). Je koopt dit handboek zelf aan bij de start van jouw opleiding (de aankoop is dus niet inbegrepen in de kostprijs). Dit handboek wordt in de 4 modules AAV Frans gebruikt en moet dus éénmalig aangeschaft worden.

 

Wie denkt over voldoende kennis van deze module te beschikken, kan een vrijstellingsproef aanvragen.

Certificaat AAV

Er zijn 4 modules Moderne Vreemde taal: M1, M2, M3 en M4

Diploma secundair onderwijs

Permanente evaluatie

Voor de opleidingen AAV en ASO betaal je geen inschrijvingsgeld zolang je niet over een diploma secundair onderwijs beschikt.
Je betaalt enkel het cursusmateriaal. Lees meer...

Inschrijvingsgeld Prijs
gratis (60 EUR)
Extra kosten Aantal Eenheidsprijs Prijs
Cursusgeld (verplichte aankoop) 1 3,00 EUR 3,00 EUR

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen vanaf 31 augustus 2024 ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.