Koken

Italiaans & Mediterraans

80 lestijden

  • maandag van 18:00 tot 21:40
  • 120 EUR (excl. kosten)
  • 5 febr 2024 - 24 juni 2024
INSCHRIJVINGEN
87%
MDWDVZZ
VM
NM
AV     
Waar?

In deze module cursus nemen we je mee naar de verschillende landstreken in Italië. We werken met verse, typische Italiaanse ingrediënten en maken de klassiekers die bij ons ook bekend zijn, zoals risotto, verse pasta, pana cotta, ossobuco,... Maar we graven ook naar enkele pareltjes uit de Italiaanse streekgebonden keuken en bereiden gerechten die je in België normaliter niet snel zal aantreffen.

Af en toe gaan we ook wat verder landinwaarts, maar enkel in het Mediterrane gebied.

Deelcertificaat Trendy koken: Italiaans en Mediterraans

Certificaat koken:

Basis koken

Trendy koken

Gastvrij koken

Lekker voor alle dag

Aangepast koken

Bakken

Voor iedereen die inspiratie wil opdoen om elke dag te kokkerellen.

Je krijgt gedurende de praktijklessen feedback over je handelingen. Er is een systeem van permanente evaluatie.

Inschrijvingsgeld Prijs
120 EUR
Extra kosten Aantal Eenheidsprijs Prijs
Voorschot ingrediënten (verplichte aankoop) 1 60,00 EUR 60,00 EUR
Cursusgeld (verplichte aankoop) 1 5,00 EUR 5,00 EUR

* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Weekdag Datum Contactles Afstandsles Buitenschools Van Tot
maandag05/02/202418:0021:40
maandag19/02/202418:0021:40
maandag26/02/202418:0021:40
maandag04/03/202418:0021:40
maandag11/03/202418:0021:40
maandag18/03/202418:0021:40
maandag25/03/202418:0021:40
maandag15/04/202418:0021:40
maandag22/04/202418:0021:40
maandag29/04/202418:0021:40
maandag06/05/202418:0021:40
maandag13/05/202418:0021:40
maandag27/05/202418:0021:40
maandag03/06/202418:0021:40
maandag10/06/202418:0021:40
maandag17/06/202418:0021:40
maandag24/06/202418:0021:40

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen dinsdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.