Opleiding
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren.

Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren

Trendy restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren

80 lestijden

  • vrijdag van 18:30 tot 22:10
  • 120 EUR (excl. kosten)
  • 2 febr 2024 - 21 juni 2024
Waar?

Bij CVO Groeipunt wordt in de module “Trendy en alternatieve restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren” de kennis van de opleiding hulpkok verder verfijnd. We leren nog meer bereidingstechnieken en verdiepen ons in heel wat verfijnde recepten waar vis, schaal- en schelpdieren centraal staan.

Bij Trendy en alternatieve restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren leer je ook vegetarische en veganistische alternatieven bereiden, en hoe je kan experimenteren met en ingaan op trends. Ook trends als bbq, streetfood en sharing komen aan bod.

Keukenmedewerker

eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten 40lt

eenvoudige visgerechten 40lt

eenvoudige gerechten met groenten en kruiden

eenvoudige nagerechten


Hulpkok

bistrogerechten met vlees en gevogelte

bistrogerechten met vis

bistrogerechten met groenten en kruiden

bistronagerechten

initiatie ontvangst en bediening van gasten


Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren

Iedereen die zich wil verdiepen in vis, schaal- en schelpdieren en alternatieven.

Permanente evaluatie en zelfevaluatie

Inschrijvingsgeld Prijs
120 EUR
Extra kosten Aantal Eenheidsprijs Prijs
ingrediënten - Keuken modetrends (verplichte aankoop) 1 195,00 EUR 195,00 EUR
Cursusgeld (verplichte aankoop) 1 7,00 EUR 7,00 EUR

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen de eerstvolgende werkdag na je inschrijving ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.