Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
80 lestijden
Bij CVO Groeipunt wordt in de module “Trendy en alternatieve restaurantgerechten met vlees , wild en gevogelte” de kennis van de opleiding hulpkok verder verfijnd. We leren nog meer bereidingstechnieken en verdiepen ons in heel wat verfijnde recepten waar vlees, wild en gevogelte centraal staan.
In deze module leer je trendy en alternatieve gerechten bereiden voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte. Alternatieven aanreiken veronderstelt niet alleen het bereiden van vegetarische en veganistische alternatieven, maar ook het ingaan op trends en experimenteren, met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken. Ook trends als bbq, streetfood en sharing komen aan bod.
Inschrijvingsgeld | Prijs | |||
---|---|---|---|---|
120 EUR |
Extra kosten | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
ingrediënten - Keuken modetrends (verplichte aankoop) | 1 | 195,00 EUR | 195,00 EUR | |
Cursusgeld (verplichte aankoop) | 1 | 7,00 EUR | 7,00 EUR |
* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.
Weekdag | Datum | Contactles | Afstandsles | Buitenschools | Van | Tot |
---|---|---|---|---|---|---|
vrijdag | 08/09/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 15/09/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 22/09/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 29/09/2023 | Geen les | ||||
vrijdag | 06/10/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 13/10/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 20/10/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 27/10/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 10/11/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 17/11/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 24/11/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 01/12/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 08/12/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 15/12/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 22/12/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 12/01/2024 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 19/01/2024 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 26/01/2024 | 18:30 | 22:10 |