Opleiding
Kok.

Kok

Restaurant à la carte en keukenorganisatie

80 lestijden

  • dinsdag van 08:30 tot 12:10
  • 120 EUR (excl. kosten)
  • 5 sept 2023 - 23 jan 2024
MDWDVZZ
VM     
NM
AV
Waar?

In restaurantgerechten a la carte en keukenbeheer leer je à la carte gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten, gecombineerd met het organiseren van de à la carte keuken. Ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten worden meegenomen inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van gerechten met vlees en gevogelte; vis; groenten en kruiden en nagerechten.

Naast het kookgebeuren en de bijhorende activiteiten legt de cursist zich toe op het organiseren en coördineren in en van de keuken, op het samenwerken met en begeleiden van medewerkers.

Kok (nieuw 01/09/2022)

  • restaurant à la carte
  • restaurant à la carte en keukenorganisatie
  • restaurant à la carte en keukenbeheer

Gespreide evaluatie en feedback

  • Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
  • Er is een eindproef waarbij je zelf een gerecht voorstelt en bereidt.
  • Je kookt "à la carte" voor genodigden.
  • De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Inschrijvingsgeld Prijs
120 EUR
Extra kosten Aantal Eenheidsprijs Prijs
ingrediënten - Restaurant à la carte (verplichte aankoop) 1 195,00 EUR 195,00 EUR
Cursusgeld (verplichte aankoop) 1 7,00 EUR 7,00 EUR

* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Weekdag Datum Contactles Afstandsles Buitenschools Van Tot
dinsdag05/09/202308:3012:10
dinsdag12/09/202308:3012:10
dinsdag19/09/202308:3012:10
dinsdag26/09/202308:3012:10
dinsdag03/10/202308:3012:10
dinsdag10/10/202308:3012:10
dinsdag19/12/2023Geen les

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen de eerstvolgende werkdag na je inschrijving ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.