Opleiding
Kok.

Kok

Bistrogerechten vlees en gevogelte

80 lestijden

  • dinsdag van 18:30 tot 22:10
  • 120 EUR (excl. kosten)
  • 5 sept 2023 - 23 jan 2024
MDWDVZZ
VM
NM
AV     
Waar?

Na het volgen van de module bistrogerechten met vlees en gevogelte heb je de kennis om een ruim assortiment bistrogerechten te bereiden op basis van vlees of gevogelte met hun bijpassende garnituren. Ook leer je hier een lekkere vleessaus maken. In deze module bereid je met behulp van je medecursisten telkens 2 gerechten. De juiste cuisson van het vlees bepalen wordt een evidentie op het einde van de module.

Dit zijn afwisselend koude of warme voorgerechten, soepen en hoofdgerechten.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne

In deze module kook je éénmalig voor je vrienden, familie of genodigden.

Een greep uit de gerechten die je leert bereiden:

- Gehaktballetjes met Hollandse saus

- Aspergesalade met pancetta en kaaskrokantje

- Thaise rundvleessalade

- Parelhoen met madeira

- Biefstuk met pepersaus, gemengde sla en frietjes

Keukenmedewerker

  • eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten 40lt
  • eenvoudige visgerechten 40lt
  • eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
  • eenvoudige nagerechten

Hulpkok

  • bistrogerechten met vlees en gevogelte
  • bistrogerechten met vis
  • bistrogerechten met groenten en kruiden
  • bistronagerechten
  • initiatie ontvangst en bediening van gasten

Kok

  • restaurant à la carte
  • restaurant à la carte en keukenorganisatie
  • restaurant à la carte en keukenbeheer

Na het volgen van de module bistrogerechten met vlees en gevogelte bij CVO Groeipunt heb je de kennis om een ruim assortiment bistrogerechten te bereiden op basis van vlees of gevogelte met hun bijpassende garnituren.

Gespreide evaluatie en feedback

Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.

De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Inschrijvingsgeld Prijs
120 EUR
Extra kosten Aantal Eenheidsprijs Prijs
ingrediënten - Bistrogerechten vlees en gevogelte (verplichte aankoop) 1 165,00 EUR 165,00 EUR
Cursusgeld (verplichte aankoop) 1 7,00 EUR 7,00 EUR
Genodigden hulpkok 1 25,00 EUR 25,00 EUR

* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Weekdag Datum Contactles Afstandsles Buitenschools Van Tot
dinsdag05/09/202318:3022:10
dinsdag12/09/202318:3022:10
dinsdag19/09/202318:3022:10
dinsdag26/09/202318:3022:10
dinsdag03/10/202318:3022:10
dinsdag10/10/202318:3022:10
dinsdag17/10/202318:3022:10
dinsdag24/10/202318:3022:10
dinsdag07/11/202318:3022:10
dinsdag14/11/202318:3022:10
dinsdag21/11/202318:3022:10
dinsdag28/11/202318:3022:10
dinsdag05/12/202318:3022:10
dinsdag12/12/202318:3022:10
dinsdag19/12/2023Geen les
dinsdag09/01/202418:3022:10
dinsdag16/01/202418:3022:10
dinsdag23/01/202418:3022:10

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen de eerstvolgende werkdag na je inschrijving ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.