Restaurant à la carte en keukenbeheer
80 lestijden
In restaurantgerechten a la carte en keukenbeheer leer je à la carte gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten, gecombineerd met het organiseren van de à la carte keuken. Ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten worden meegenomen inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van gerechten met vlees en gevogelte; vis; groenten en kruiden en nagerechten.
Naast het kookgebeuren en de bijhorende activiteiten legt de cursist zich toe op het organiseren en coördineren in en van de keuken, op het samenwerken met en begeleiden van medewerkers.
Certificaat hulpkok (incl initiatie ontvangst en bediening van gasten)
Kok (nieuw 01/09/2022)
Gespreide evaluatie en feedback
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
ingrediënten - Restaurant à la carte (verplichte aankoop) | 1 | 195,00 EUR | 195,00 EUR | |
Cursusgeld | 1 | 7,00 EUR | 7,00 EUR |
Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.
* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.
Weekdag | Datum | Contactles | Afstandsles | Buitenschools | Van | Tot |
---|---|---|---|---|---|---|
vrijdag | 03/02/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 10/02/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 17/02/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 03/03/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 10/03/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 17/03/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 24/03/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 31/03/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 21/04/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 28/04/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 05/05/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 12/05/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 19/05/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 26/05/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 02/06/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 09/06/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 16/06/2023 | 18:30 | 22:10 | |||
vrijdag | 23/06/2023 | 18:30 | 22:10 |