Opleiding
Kok.

Kok

Hoteldesserten, broodjes en gebak

80 lestijden

  • donderdag van 08:30 tot 12:10
  • 120 EUR (excl. kosten)
  • 2 febr 2023 - 22 juni 2023
MDWDVZZ
VM     
NM
AV
Waar?

Er is een geleidelijke opbouw wat moeilijkheidsgraad betreft. Naarmate de opleiding vordert worden technieken meer geïntegreerd.

je leert:

restaurantdesserten en borden maken:

  • op basis van mousses en bavarois
  • afgewerkt met ijs en sorbet
  • getopt met dessertsauzen

verschillende componenten bereiden:

  • amandelvullingen
  • slagroomvullingen: vegetarisch en dierlijk
  • pasteibakkersroom
  • Crème au beurre

diverse soorten beslagen:

  • cakebeslagen
  • biscuitbeslagen
  • soezenbeslagen

Diverse brooddegen:

  • wit, bruin en spelt brood
  • hotelbroodjes
  • hotelbroodjes met vulling

Bladerdeeg verwerken: uitrollen en uitsteken

Kruimeldeeg verwerken

Dessertkoekjes

Roomijs

Wafels en pannenkoeken

Taarten afwerken met chocolade en fruit

Voor wie gepassioneerd is door zoetigheid...

Gespreide evaluatie en feedback

  • Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
  • De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
ingrediënten - Hoteldesserten (verplichte aankoop) 1 165,00 EUR 165,00 EUR
Cursusgeld (verplichte aankoop) 1 7,00 EUR 7,00 EUR

* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Weekdag Datum Contactles Afstandsles Buitenschools Van Tot
donderdag02/02/202308:3012:10
donderdag09/02/202308:3012:10
donderdag16/02/202308:3012:10
donderdag02/03/202308:3012:10
donderdag09/03/202308:3012:10
donderdag16/03/202308:3012:10
donderdag23/03/202308:3012:10
donderdag30/03/202308:3012:10
donderdag20/04/202308:3012:10
donderdag27/04/202308:3012:10
donderdag04/05/202308:3012:10
donderdag11/05/202308:3012:10
donderdag18/05/202308:3012:10
donderdag25/05/202308:3012:10
donderdag01/06/202308:3012:10
donderdag08/06/202308:3012:10
donderdag15/06/202308:3012:10
donderdag22/06/202308:3012:10