Opleiding
Kok.

Kok

Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden

80 lestijden

  • maandag van 18:30 tot 22:10
  • 120 EUR (excl. kosten)
  • 30 jan 2023 - 19 juni 2023
MDWDVZZ
VM
NM
AV     
Waar?

In deze module leer je eenvoudige visgerechten en eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis en groenten en kruiden.

Een greep uit de gerechten die je leert bereiden:


Linguini/courgette/kerstomaat/rucolapesto

Soep/sla/spinazie/visballetjes

Vol au veggie/vidée/ovenfrieten

Rijstkroketjes/tzatziki

Visburger

Sardines/tomaat/olijven

Waterzooi van vis

Keukenmedewerker

  • eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
  • eenvoudige nagerechten
  • eenvoudige visgerechten
  • eenvoudige gerechten met groenten en kruiden

Gespreide evaluatie en feedback

Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.

De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
ingrediënten - Eenvoudige vis en groenten en kruiden 1 135,00 EUR 135,00 EUR
kokskledij 1 35,00 EUR 35,00 EUR
Cursusgeld 1 7,00 EUR 7,00 EUR

* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Weekdag Datum Contactles Afstandsles Buitenschools Van Tot
maandag30/01/202318:3022:10
maandag06/02/202318:3022:10
maandag13/02/202318:3022:10
maandag27/02/202318:3022:10
maandag06/03/202318:3022:10
maandag13/03/202318:3022:10
maandag20/03/202318:3022:10
maandag27/03/202318:3022:10
maandag17/04/202318:3022:10
maandag24/04/202318:3022:10
maandag01/05/202318:3022:10
maandag08/05/202318:3022:10
maandag15/05/202318:3022:10
maandag22/05/202318:3022:10
maandag29/05/202318:3022:10
maandag05/06/202318:3022:10
maandag12/06/202318:3022:10
maandag19/06/202318:3022:10