Opleiding
Medewerker bakkerij.

Medewerker bakkerij

Bladerdeeg

80 lestijden

  • dinsdag van 08:30 tot 12:10
  • 120 EUR (excl. kosten)
  • 31 jan 2023 - 20 juni 2023
INSCHRIJVINGEN
82%
MDWDVZZ
VM     
NM
AV
Waar?

Hoe maak je een tompoes of een carré confituur? Dat alles leer je in CVO Groeipunt in de module bladerdeeg! We bereiden diverse producten op basis van bladerdeeg en korstdeeg, beiden met hun specifieke eigenschappen en verwerkingsmethodes. Met deze degen maken we heerlijke producten


Een greep uit de producten die we bereiden:

  • Frangipanetaart
  • Videes
  • Appelflappen
  • Roomhorentjes
  • Carré confituur
  • Worstenbroodjes

Medewerker-bakkerij

Modules

  • Bladerdeeg
  • Beslagen
  • Gerezen bladerdeeg
  • Zachte luxe
  • Vet- en kookdegen
  • Taarten op basis van gistdegen
  • Broden en harde luxe

Gespreide evaluatie en feedback

  • Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
  • De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.



Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
ingrediënten - Bladerdeeg (verplichte aankoop) 1 150,00 EUR 150,00 EUR
Cursusgeld (verplichte aankoop) 1 7,00 EUR 7,00 EUR
Kokskledij 1 35,00 EUR 35,00 EUR

* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Weekdag Datum Contactles Afstandsles Buitenschools Van Tot
dinsdag31/01/202308:3012:10
dinsdag07/02/202308:3012:10
dinsdag14/02/202308:3012:10
dinsdag28/02/202308:3012:10
dinsdag07/03/202308:3012:10
dinsdag14/03/202308:3012:10
dinsdag21/03/202308:3012:10
dinsdag28/03/202308:3012:10
dinsdag18/04/202308:3012:10
dinsdag25/04/202308:3012:10
dinsdag02/05/202308:3012:10
dinsdag09/05/202308:3012:10
dinsdag16/05/202308:3012:10
dinsdag23/05/202308:3012:10
dinsdag30/05/202308:3012:10
dinsdag06/06/202308:3012:10
dinsdag13/06/202308:3012:10
dinsdag20/06/202308:3012:10