Opleiding
Kok.

Kok

Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden

80 lestijden

  • woensdag van 18:30 tot 22:10
  • 120 EUR (excl. kosten)
  • 7 september 2022 - 25 januari 2023
MDWDVZZ
VM
NM
AV     
Waar?

In deze module leer je eenvoudige visgerechten en eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis en groenten en kruiden.

Een greep uit de gerechten die je leert bereiden:

  • Linguini/courgette/kerstomaat/rucolapesto
  • Soep/sla/spinazie/visballetjes
  • Vol au veggie/vidée/ovenfrieten
  • Rijstkroketjes/tzatziki
  • Visburger
  • Sardines/tomaat/olijven
  • Waterzooi van vis

Keukenmedewerker

  • eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
  • eenvoudige nagerechten
  • eenvoudige visgerechten
  • eenvoudige gerechten met groenten en kruiden

Gespreide evaluatie en feedback

Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.

De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.

Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
Cursusgeld (verplichte aankoop) 1 7,00 EUR 7,00 EUR
ingrediënten - Eenvoudige vis en groenten en kruiden 1 125,00 EUR 125,00 EUR
Kokskledij 1 35,00 EUR 35,00 EUR

* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Weekdag Datum Contactles Afstandsles Buitenschools Van Tot
woensdag07/09/202218:3022:10
woensdag14/09/202218:3022:10
woensdag21/09/202218:3022:10
woensdag28/09/202218:3022:10
woensdag05/10/202218:3022:10
woensdag12/10/202218:3022:10
woensdag19/10/202218:3022:10
woensdag26/10/202218:3022:10
woensdag09/11/202218:3022:10
woensdag16/11/202218:3022:10
woensdag23/11/202218:3022:10
woensdag30/11/202218:3022:10
woensdag07/12/202218:3022:10
woensdag14/12/202218:3022:10
woensdag21/12/202218:3022:10
woensdag11/01/202318:3022:10
woensdag18/01/202318:3022:10
woensdag25/01/202318:3022:10