Opleiding
Medewerker brasserie, taverne, en bistro.

Medewerker brasserie, taverne, en bistro

Consumptie-ijs

80 lestijden

  • donderdag van 18:30 tot 22:10
  • 120 EUR
  • 9 september 2021 - 27 januari 2022
INSCHRIJVINGEN
94%
MDWDVZZ
VM
NM
AV     
Waar?

In de module consumptie-ijs gaan we creatief aan de slag met lekker zelfgemaakt roomijs. Je neemt wekelijks een creatie mee naar huis! Na het volgen van deze module weet je alles over ijs, sorbets, en ijstaarten. Onze chef leert je de knappe ijsgerechten afwerken.

In deze module verdiepen we ons in de geheimen van het roomijs:

  • ijstaarten en verschillende vullingen ervan;
  • het gamma sorbets;
  • verschillende soorten bodems;
  • afwerkingstechnieken.
  • wetten over ijsbereidingen;
  • verschillende soorten consumptie-ijs;
  • verschillende bindmiddelen die ijsroom mogen bevatten.

Certificaat: Medewerker brasserie, taverne, bistro

Modules:

  • Initiatie snacks/tearoom
  • Snack/tearoom
  • Consumptie-ijs


Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
cursusgeld (verplichte aankoop) 1 5,00 EUR 5,00 EUR
ingrediënten - Consumptie-ijs 1 165,00 EUR 165,00 EUR

* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Weekdag Datum Contactles Afstandsles Buitenschools Van Tot
donderdag 09/09/202118:3022:10
donderdag 16/09/202118:3022:10
donderdag 23/09/202118:3022:10
donderdag 30/09/202118:3022:10
donderdag 07/10/202118:3022:10
donderdag 14/10/202118:3022:10
donderdag 21/10/202118:3022:10
donderdag 28/10/202118:3022:10
donderdag 04/11/202118:3022:10
donderdag 11/11/202118:3022:10
donderdag 18/11/202118:3022:10
donderdag 25/11/202118:3022:10
donderdag 02/12/202118:3022:10
donderdag 09/12/202118:3022:10
donderdag 16/12/202118:3022:10
donderdag 23/12/202118:3022:10
donderdag 13/01/202218:3022:10
donderdag 20/01/202218:3022:10
donderdag 27/01/202218:3022:10