Bij CVO Groeipunt kun je een professionele opleiding voor kok volgen. Je start met de 4 basismodules van de opleiding keukenmedewerker. Daarna ga je verder naar hulpkok en eindigen doe je in de koksopleiding.
Wil je graag verfijnde dippen of klassieke stoofpotjes leren maken, verrukkelijk vers ijs draaien, vis fileren en klaarmaken en perfecte snijtechnieken aanleren? Met begeleiding van een professionele chef in een perfect uitgeruste keukens? Bij CVO Groeipunt kan het.
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Bistrogerechten vis
Bistrogerechten vis
Bistrogerechten vis
Bistrogerechten vis
Bistrogerechten vlees en gevogelte
Bistrogerechten vlees en gevogelte
Bistrogerechten vlees en gevogelte
Bistrogerechten vlees en gevogelte
Bistrogerechten vlees en gevogelte
Bistronagerechten
Dienst aan de kaart/keuken
Dienst aan de kaart/keuken
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden
Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden
Eenvoudige nagerechten
Eenvoudige vlees en nagerechten
Hoteldesserten, broodjes en gebak
Hoteldesserten, broodjes en gebak
Initiatie buitenlandse keuken
Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Keuken modetrends
Keuken modetrends
Keuken modetrends
Onthaal en interactie
Onthaal en interactie
Restaurant à la carte
Restaurant à la carte
Restaurant à la carte en keukenbeheer
Restaurant à la carte en keukenbeheer
Streekgerechten
Vleesgerechten
Bistrogerechten vlees en gevogelte
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden
Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden
Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden
Eenvoudige vlees- en nagerechten
Eenvoudige vlees- en nagerechten