Opleiding
@home.

@home

Bij CVO Groeipunt hebben we voor de opleidingen administratie & ondernemerschap ook een aanbod  in volledig of gedeeltelijk afstandsonderwijs:

  • iWorker (100% afstand)
  • ondernemerschap (100% in afstand)
  • medisch administratief assistent (80% in afstand)
  • vastgoed assistent (80% in afstand)
  • polyvalent administratief medewerker (50% in afstand)

Deze online opleidingen zijn ideaal als je werk en studie wilt combineren.

Volg je een cursus in 100% afstandsonderwijs, dan studeer je thuis in je eigen tempo. In het elektronisch leerplatform doorloop je een compleet traject met leerstof, oefenmateriaal en opdrachten. De leerkracht volgt je leerproces online op en geeft je regelmatig feedback. 

Bij de opleidingen met gedeeltelijk afstandsonderwijs combineer je lesmomenten in de klas met een lespakket dat je thuis zelfstandig kan verwerken wanneer het jou past. 

Voor de @Home cursussen heb je thuis een pc met webcam nodig waarmee je vlot kunt werken. En je moet in staat zijn om zelfstandig een studieplanning op te maken. 

Heb je er geen moeite mee om zelfstandig leerstof te verwerken? En kun je genoeg tijd vrijmaken om opdrachten op tijd te verwerken en in te dienen? 
Dan zijn onze @home opleidingen vast iets voor jou. Schrijf je in bij CVO Groeipunt en volg je opleiding (deels) online.